Parcul de Aventură Părăul Negru

   În Munții Retezat, suspendate deasupra Pârâului Negru, atelierele de echilibru și tiroliana din Parcul de Aventură Părăul Negru vă provoacă la curaj, într-un peisaj mirific. Lungimea totală a traseelor suspendate este de 388 m, iar înălțimea maximă atinge 23,5m. Parcul este împărțit în 3 secțiuni.

   Amenajat în curtea Pensiunii Retezat, pe o suprafață de 2,5 hectare, parcul cuprinde 2 zone de activități: o zonă specială pentru copii și una dedicată tinerilor şi adulților. În spațiul dedicat copiilor toate aparatele sunt la maxim 2 metri distanță de sol. Cei mici sunt întâmpinați la intrare de un cort autentic de indian și pot merge în echilibru pe un pod cu obstacole creat din bârne prinse cu lanțuri, pot coborî pe tiroliene sau pot trece peste podurile în stil indian. Pentru cei mari, toate obstacolele sunt create la scară mai mare. Astfel, înălțimile de la care se vor urca sunt de la 5 metri. Tiroliana are o lungime de 40 de metri, iar atelierele de echilibru, cum sunt scările suspendate sau bârnele cu lanțuri, măsoară 36 de metri lungime.

   Toată lumea este asigurată cu carabine şi căști de protecție. În timpul pauzelor, și cei mici și cei mari, își pot exersa îndemânarea la tras cu arcul, cu praștia sau la aruncatul săgeților de darts.

Informații utile

ADRESA

DN66A, Câmpu lui Neag,

336101, Uricani

Contact

Tel: 0723 972 000

Email: office@pensiunearetezat.com

PROGRAM

LUNI-SÂMBĂTĂ  09:00-17:00

MAI MULT