Dinosaur World Transylvania

   Județul Hunedoara este recunoscut și datorită speciilor de dinozauri care au viețuit aici. Pe aproximativ 100 de hectare, în localitatea Sibișel, în apropiere de Hațeg, se întinde un impresionant parc tematic. Dinosaur World Transylvania, un parc tematic unic atât în România, cât și în Europa, este un proiect grandios care duce cu gândul la dinozaurii care au trăit în urmă cu milioane de ani pe acest teritoriu.

   Un loc de excepție în care atât iubitorii de liniște și natură, cât și cei pasionați de adrenalină își pot petrece timpul liber, alături de cei dragi. Fie că își doresc relaxarea într-un hamac, ascultând șipotul râului, fie că doresc să retrăiască momente ale copilăriei alături de cei mici sau optează pentru o baie într-unul dintre bazinele naturale amenajate direct în râu, vizitatorii acestui parc vor întâlni aici o varietate de activități inedite. Aici, există cel mai lung traseu de tiroliană din țară, de asemenea vizitatorii vor putea să admire cerbii lopătari, bizonii americani, măgarii și oile, și chiar să se implice în activitățile de la fermă.

   Cei mici vor fi cu siguranță fascinați de cei 22 de dinozauri pitici, reconstituiți aici, iar cei mai dornici de aventură vor putea urca și pe cei trei dinozauri înalți de 3,5 metri, reproduși în mărime naturală și expuși în aer liber.

   Toate acestea sunt acompaniate de bunatăți tradiționale, atent pregătite de către mici producători locali. Rețete autentice din zona Țării Hațegului, îi vor delecta până și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Vestitele plăcinte pădurenești, sau cazanele în care fierbe molcom balmoșul ori fasolea cu ciolan sunt doar câteva dintre bunătățile care îi vor încânta pe oaspeții Dinosaur World Transylvania. Complexul reprezintă o escapadă din cotidian, într-o atmosferă relaxantă și totodată plină de aventură.

Informații utile

ADRESA

DC79, Sibișel, 337388

Comuna Râu de Mori

Contact

Tel: 0799 453 212

Email: Office@dinosaurworld.ro

PROGRAM

ZILNIC 10:00 – 17:00

MAI MULT