Complex Recreativ Berryland

   Aflat într-un cadru natural de excepție, Complexul recreativ Berryland, de la Bretea Română, îi așteaptă pe cei care doresc să petreacă o zi relaxantă în natură. Complexul a luat naștere la inițiativa Continental Berries, producător de fructe de pădure cu gust autentic.

   Peisajele de vis, liniștea naturii și calitatea excelentă a aerului, fac din acest complex o adevărată oază de relaxare, chiar lângă culturile parfumate de zmeură, mure și căpșuni. Berryland a devenit locul preferat atât al adulților, cât și al copiilor. Aici, natura se completează firesc cu modernitatea, fapt care face din acest loc o experiență inedită pentru toți cei care îi trec pragul.

   Fie că dorești să îți petreci timpul la poligoanele de tir cu arcul sau arbaleta, ori la poligoane de tragere cu arme cu bile sau mese de billiard și ping pong, fie că dorești să culegi chiar tu fructele proaspete din culturile de fructe, complexul recreativ este alegerea perfectă pentru a te relaxa într-o zi de vară.

   Sunt pregătite și specialități gastronomice românești în locul special amenajat pentru cei mai gurmanzi. De asemenea, există și un punct gastronomic unde clienții vor degusta produse marca Continental Berries dar și produse locale și o vinotecă modernă, unde se vor putea degusta vinuri, brânzeturi și jamboane.

   Pentru ca relaxarea să fie completă, vizitatorii pot opta pentru o sesiune răcoroasă la umbra foișoarelor din lemn, acoperite cu stuf, desprinse parcă din poveștile copilăriei, sau chiar pentru o sesiune de relaxare în ciubăr.

   O destinație perfectă de weekend, la poalele umbroase ale Munților Retezat, Berryland este o experiență care nu trebuie ratată de către cei care caută un loc pentru relaxare în județul cu milioane de ani de povești și legende.

Informații utile

ADRESA

Str. Principala, Gânțaga 337121

Comuna Bretea Română

Contact

Tel: 0775 860 469

Email: continentalberries@gmail.com

PROGRAM

LUNI-VINERI 10:30-18:00

SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ  10:00-18:00

MAI MULT