Arsenal Park

   Teritoriul Arsenal Park, are o puternică încărcătură militară. În perioada celui de-al Doilea Război Mondial, aici a fost cel de-al doilea producător de muniție din Europa, iar în perioada comunistă, se spunea că acest loc este cel mai bine păzit din România.

   Pe aleile complexului au fost amplasate 150 de exponate militare printre care se numără transportoare șenilate, Tunuri, dispozitive antirachetă, TAB-uri, mitraliere, tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, o locomotivă, o ambulanță militară, camioane militare, un avion IAR 93 sau chiar un elicopter Kamov Ka 26, acest lucru confirmă faptul că Arsenal Park este singurul parc din Europa cu tematică militară.

   Vizitatorii acestui parc, au la dispoziție o suprafață de 88 de hectare și 12 kilometri de alei în mijlocul unei păduri de foioase care așteaptă să fie explorate. Proprietarii au fost atenți și la activitățile pe care oaspeții lor le pot desfășura în parc, astfel există o mulțime de oportunități de distracție: escaladă, archery tag, paintball, airsoft, tir cu arcul, powerFan jumps, tir cu arme de foc, arena, un parc de aventură sau chiar un escape room. De asemenea cei care doresc își pot petrece timpul liber pe terenul multifuncțional de sport sau la minigolf, ori la skate park și patinoar. Nici cei mai mici dintre vizitatori nu au fost uitați, Arsenal Park are chiar și un loc de joacă pentru copii.

   O adevărată aventură este și cazarea la Arsenal Park. Spațiile de cazare fiind cu aceeași tematică militară, oferă o experiență inedită pentru cei care doresc să înnopteze aici. Totul a fost atent ales în materie de decorațiuni, dar și în materie de gust. Papilele gustative se bucură de un răsfăț în restaurantul din Arsenal Park.

   Mai mult decât un parc, un adevărat complex de aventură, Arsenal Park este o destinație perfectă pentru cei care doresc o experiență plină de adrenalină.

Informații utile

ADRESA

 Str. Codrului, nr. 25,

Orăștie, jud. Hunedoara

Contact

Tel: 0799 108 391

Email: receptie@arsenalpark.ro

PROGRAM

ZILNIC 10:00-18:00

MAI MULT