Aqualand Deva

   Complexul Aqualand din Deva este destinația ideală, indiferent de vremea de afară, deoarece complexul de la poalele cetății este în totalitate acoperit. Unitatea de agrement dispune, pe toată durata programului de funcționare, de cadre medicale și salvamari calificați pentru confortul și siguranța maximă a vizitatorilor.

   Complexul Aqualand oferă mai multe bazine de agrement (bazinul cu valuri, bazinul vârtej, bazine jacuzzi) cu suprafețe și adâncimi diferite, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Complexul are o suprafață totală de 1.500 mp și este prevăzut cu șezlonguri și pardoseală încălzită. Temperatura interioară este de 35 grade Celsius, iar temperatura apei este de 32-35 grade Celsius.

   O zi petrecută la Aqualand este o zi plină de relaxare și distracție. Cei mici, dar și cei mari pot petrece ore în șir în bazinele cu apă încălzită sau pot să se bucure de sesiuni de saună ori masaje. Un adevărat SPA al orașului, Aqualand se bucură mereu de vizitatori dornici de relaxare care, pe langă atmosfera plăcută întâlnită aici, se bucură și de o priveliște excelentă a Cetății din Deva.

Informații utile

ADRESA

Strada Axente Sever, Nr. 34,

Deva, România

Contact

Tel: 0729 009684

Email: office@aqualanddeva.ro

PROGRAM

LUNI 14:00-21:00

MARȚI-VINERI 09:00-21:00

SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ  10:00-21:00

MAI MULT