hunedoaraturism.ro Web analytics

Nation Spot Snowpark | Hunedoaraturism

Fotografii realizate de: Remus Suciu, Claudiu Mladin, Raoul Poenar, Bogdan Bal, Cazan Călin

ÎNCEARCĂ

   Nation Spot Snowpark este cel mai mare parc de zăpadă din zona de vest a României și unul dintre cele mai cunoscute parcuri dedicate trucurilor și săriturilor freestyle pe snowboard și skiuri din România.
   NSP este situat pe pârtia Platoul Soarelui din stațiunea montană Straja și se întinde pe o suprafață de peste 6 arii, împărțită în 3 secțiuni dotate cu o gamă foarte largă și variată de obstacole. Accesul în snowpark se face cu ajutorul instalațiilor pe cablu de la Platoul Soarelui.

   Parcul dispune de următoarele elemente: kicker-jumps în format table-top de dimensiuni între 3 și 9 metri; wood log jibbing features; rails, wallrides, bonner log shooter, rollers and pure fun; table-top jump cu landing pe Big AirBag. Perna gonflabilă de aterizare este un element unic în stațiunile de iarnă din România.

   Echipa profesionistă de shaperi a parcului asigură condiții perfecte pentru desfășurarea tuturor activităților. Indiferent de nivel, începător sau profesionist, în Parcul NSP veți găsi tot ceea ce vă doriți în materie de freestyle pe schiuri sau placă de snowboard.

   Parteneri: Pârtia Platoul Soarelui, Straja Extreme Park, The Sspot și Boarding Nation.

PROGRAM:
• zilnic între orele: 9:30-16:30,

începâd din decembrie și până în aprilie

Telefon: 0723 765 434 

www.facebook.com/NationSpotSnowpark